Архив на категория: Лица

Том Ханкс продава два имота в Ел Ей за 18 милиона долара

Повече от десет години Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха собственици на три съседни къщи, построени върху четири парцела на престижна улица в квартал Ривиера в района Пасифик палисейдс в Лос Анджелис.
Две от тези къщи са предложени на пазара с обща начална цена от 18 милиона долара.
По-малкият имот – строена през 30-те години вила в стил
Повече от десет години Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха собственици на три съседни къщи, построени върху четири парцела на престижна улица в квартал Ривиера в района Пасифик палисейдс в Лос Анджелис. Две от тези къщи са предложени на пазара с обща начална цена от 18 милиона долара. По-малкият имот – строена през 30-те години вила в стил

Певицата Емануела пред „Зодиак“: За първи път съм без мъж

- Емануела, ти си един от най-хитовите изпълнители в момента. Как ти се отразява смяната на продуцентите ти?
- Отразява ми се добре. Това е промяна за мен, която от много дълго време мислех да направя. Искам да раста нагоре и да гледам напред. Мисля, че сега правя още по-добри проекти.
- Ти си майка на две деца.
- Емануела, ти си един от най-хитовите изпълнители в момента. Как ти се отразява смяната на продуцентите ти? - Отразява ми се добре. Това е промяна за мен, която от много дълго време мислех да направя. Искам да раста нагоре и да гледам напред. Мисля, че сега правя още по-добри проекти. - Ти си майка на две деца.

Жизел Бюндхен – Бразилската богиня

Супремоделът Жизел Бюндхен е едно от най-ценните поп културни явления и “фешън експорт продукти” на огромната страна Бразилия и за никого под слънцето не бе изненада, когато стана ясно, че тази разкошна млада дама ще бъде едно от лицата - и телата - на лятната олимпиада в Рио (5-21 август) тази година.
Супремоделът Жизел Бюндхен е едно от най-ценните поп културни явления и “фешън експорт продукти” на огромната страна Бразилия и за никого под слънцето не бе изненада, когато стана ясно, че тази разкошна млада дама ще бъде едно от лицата - и телата - на лятната олимпиада в Рио (5-21 август) тази година.

„Зодиак“: Маниите на известните

Виповете под властта на натрапчиви желания
Любов, красота, сватби и мотори са сред слабостите на родните звезди
Маниите на известните български личности са точно толкова големи, колкото и претенциите им. Родните звезди взимат пример от чуждестранните си колеги и не пропускат шанс да покажат колко са специални и различни със странните си интереси.
Виповете под властта на натрапчиви желания Любов, красота, сватби и мотори са сред слабостите на родните звезди Маниите на известните български личности са точно толкова големи, колкото и претенциите им. Родните звезди взимат пример от чуждестранните си колеги и не пропускат шанс да покажат колко са специални и различни със странните си интереси.

Кралят на Боливуд луд по Банско

Шарук Кхан довел едни от най-скъпите индийски продукции в курортното градче, чака да се сдобие с поне три имота
Суперзвездата на Боливуд Шарук Кхан, който точно преди година снима в Банско, е пощурял по идеята да си купи имот в курортното градче и щял да идва специално за това. Знаменитият индиец искал да се сдобие и с апартамент в луксозен хотел
Шарук Кхан довел едни от най-скъпите индийски продукции в курортното градче, чака да се сдобие с поне три имота Суперзвездата на Боливуд Шарук Кхан, който точно преди година снима в Банско, е пощурял по идеята да си купи имот в курортното градче и щял да идва специално за това. Знаменитият индиец искал да се сдобие и с апартамент в луксозен хотел

Българският език ожени тайванец и полякиня

Чужденци от цял свят стават посланици на родните традиции и кирилицата

Родната ни реч омайна, сладка става все по-популярна сред чужденците. Българисти от цял свят прииждат всяко лято на курсове в София и Велико Търново, за да овладяват езика на Ботев и Вазов. Правят го по различни причини, а за някои срещата с българския език се оказва съдбовна.
Чужденци от цял свят стават посланици на родните традиции и кирилицата Родната ни реч омайна, сладка става все по-популярна сред чужденците. Българисти от цял свят прииждат всяко лято на курсове в София и Велико Търново, за да овладяват езика на Ботев и Вазов. Правят го по различни причини, а за някои срещата с българския език се оказва съдбовна.

Говорещият с кучета Сизър Милън ще гостува в София следващата пролет

Корифеят в комуникацията с кучета Сизър Милън ще гостува в София следващата пролет със своето образователно и забавно шоу на живо, в което ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци.
Европейската обиколка през март 2017 на „Говорещият с кучета” включва само 15 дати в 10 страни и за
Корифеят в комуникацията с кучета Сизър Милън ще гостува в София следващата пролет със своето образователно и забавно шоу на живо, в което ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци. Европейската обиколка през март 2017 на „Говорещият с кучета” включва само 15 дати в 10 страни и за

Кристина Димитрова празнува с шотове на Тасос

Рожден ден в Гърция
Поп звездата Кристина Димитрова посрещна рождения си ден с щуро парти заедно с любимия си Васил и техни приятели от Щатите на остров Тасос, научи „Зодиак“.
Веселата компания отпразнувала подобаващо събитието в екзотичен рибен ресторант на брега на морето, а след това продължила купона в морска дискотека.
Рожден ден в Гърция Поп звездата Кристина Димитрова посрещна рождения си ден с щуро парти заедно с любимия си Васил и техни приятели от Щатите на остров Тасос, научи „Зодиак“. Веселата компания отпразнувала подобаващо събитието в екзотичен рибен ресторант на брега на морето, а след това продължила купона в морска дискотека.

В Испания се радват на Гошка, която спечели 68 млн. евро от лотарията

Цяла Испания се радва и пожелава късмет на българката, която спечели 68 милиона евро от лотарията.
Кметът на Кинтанар дел Рей, където от 15 години живее нашата сънародничка, смята, че част от парите ще бъдат инвестирани в селото. Първата реакция на Гошка в репортаж на телевизия „Кастия ла Манча”, която засне момента, в който българката разбира,
Цяла Испания се радва и пожелава късмет на българката, която спечели 68 милиона евро от лотарията. Кметът на Кинтанар дел Рей, където от 15 години живее нашата сънародничка, смята, че част от парите ще бъдат инвестирани в селото. Първата реакция на Гошка в репортаж на телевизия „Кастия ла Манча”, която засне момента, в който българката разбира,

Юлиан Костов – Нова надежда
Когато през 1959 г. на в САЩ излиза екранизацията по литературната класика на Лу Уолъс - “Бен Хур”, филмовият пазар е пометен сякаш от торнадо. Падат и всички възможни рекорди за спечелени “Оскари”. “Бен Хур” има 12 номинации и печели 11 от тях.
Беше въпрос на време някой да се осмели и да направи направи римейк на холивудския феномен.
Когато през 1959 г. на в САЩ излиза екранизацията по литературната класика на Лу Уолъс - “Бен Хур”, филмовият пазар е пометен сякаш от торнадо. Падат и всички възможни рекорди за спечелени “Оскари”. “Бен Хур” има 12 номинации и печели 11 от тях. Беше въпрос на време някой да се осмели и да направи направи римейк на холивудския феномен.

Венета Рангелова: С мъжа ми сме разделени, но не разведени

Сама избрах привилегията да бъда майка, признава поп звездата от 80-те
Венета Рангелова е едно от най-популярните имена в поп музиката ни от 80-те години. Започва с група "Стил" през 1979 г. През '84-та слага началото на соловата си кариера под мениджърството на Панайот Марков - Чочо. Благодарение на него и на композиторката Мария Ганева бързо
Сама избрах привилегията да бъда майка, признава поп звездата от 80-те Венета Рангелова е едно от най-популярните имена в поп музиката ни от 80-те години. Започва с група "Стил" през 1979 г. През '84-та слага началото на соловата си кариера под мениджърството на Панайот Марков - Чочо. Благодарение на него и на композиторката Мария Ганева бързо

Китайският лечител Мастер Хончи Шао пред „Зодиак“: Всеки сам може да се лекува с попляскване и болка

Над 40 души от България, Англия, Турция, Белгия и Израел пристигнаха в София за 7-дневния практически семинар на китайския лечител Мастер Хончи Шао по нашумялата система за самолечение и превенция Пайда Ладжин.
Той обикаля цял свят, възраждайки древната техника от прости упражнения с шляпане и разтягане на важни зони на човешкото тяло,
Над 40 души от България, Англия, Турция, Белгия и Израел пристигнаха в София за 7-дневния практически семинар на китайския лечител Мастер Хончи Шао по нашумялата система за самолечение и превенция Пайда Ладжин. Той обикаля цял свят, възраждайки древната техника от прости упражнения с шляпане и разтягане на важни зони на човешкото тяло,

Алпинистът Боян Петров: България трябва да има постижения

"Върховете този сезон бяха много трудни. Анапурна беше "чудовище". Това заяви алпинистът Боян Петров пред БНТ. Само за 86 дни той успя да покори три върха над 8000 метра, последният от които Нанга Парбат (8126 м). Той е стъпил на 8 от 14-те първенци на планетата. Само 35 души досега са правили подобно постижение в толкова кратък срок.
"Върховете този сезон бяха много трудни. Анапурна беше "чудовище". Това заяви алпинистът Боян Петров пред БНТ. Само за 86 дни той успя да покори три върха над 8000 метра, последният от които Нанга Парбат (8126 м). Той е стъпил на 8 от 14-те първенци на планетата. Само 35 души досега са правили подобно постижение в толкова кратък срок.

Супердвойки владеят народната любов

Популярни поотделно, но всенародни любимци заедно са някои от българските знаменитости, афиширали и запазили голямата си любов
По-богати, по-известни и по-влиятелни. Такива са двойките в шоу бизнеса по света, но и у нас. На Запад ги наричат power couples (влиятелни двойки - б.а.), а у нас просто знаем, че някои звезди се влюбват,
Популярни поотделно, но всенародни любимци заедно са някои от българските знаменитости, афиширали и запазили голямата си любов По-богати, по-известни и по-влиятелни. Такива са двойките в шоу бизнеса по света, но и у нас. На Запад ги наричат power couples (влиятелни двойки - б.а.), а у нас просто знаем, че някои звезди се влюбват,

Американец скочи от 7600 метра без парашут

Един от най-известните американски скайдайвъри - скачачи без парашут - успя да се приземи успешно тази сутрин след скок от височина 7600 метра, предoдоха световните агенции. Телевизионният канал Sky News предаде пряко скока на 42-годишния Люк Айкинс от южната част на американския щат Калифорния. Както бе планирано,

Кметът на Елена получи висок пост в Страсбург

Млади семейства трайно се заселват в планинското градче
 Еленският бут от свинско месо ще бъде сертифициран в ЕС като запазена географска марка

Кметът на Община Елена инж.Дилян Млъзев получи висок пост като на 12 юли бе избран за ръководител на българската национална делегация в Конгреса на местните и регионални власти в Съвета на Европа.
Млади семейства трайно се заселват в планинското градче  Еленският бут от свинско месо ще бъде сертифициран в ЕС като запазена географска марка Кметът на Община Елена инж.Дилян Млъзев получи висок пост като на 12 юли бе избран за ръководител на българската национална делегация в Конгреса на местните и регионални власти в Съвета на Европа.

Емилиян Станев: Депутатки в минижупи стоят като патки пред вир

Писателят - народен представител, разказва как в парламента и при социализма царяло безхаберие

Подобно на редица свои колеги - творци на перото, и Eмилиян Станев е включен в листите за народни представители.
Управляващата партия БКП има нужда от авторитета и популярността му - затова в Шестото (33-то) обикновено народно събрание (7 юли 1971 - 9
Писателят - народен представител, разказва как в парламента и при социализма царяло безхаберие Подобно на редица свои колеги - творци на перото, и Eмилиян Станев е включен в листите за народни представители. Управляващата партия БКП има нужда от авторитета и популярността му - затова в Шестото (33-то) обикновено народно събрание (7 юли 1971 - 9

Плажна идилия с императрицата на бикините

Девън Бръгман е една от най-горещите звезди в социалните мрежи
Младата дама е тръгнала полугола към върха

Абсурдно атрактивното плажно зайче Девън Бръгман е бикини императрица и инстаграм звезда с 1,3 млн. последователи във виртуалното пространство. Тя е смятана за една от най-влиятелните млади жени в интернет и е описвана като “ювелирно
Девън Бръгман е една от най-горещите звезди в социалните мрежи Младата дама е тръгнала полугола към върха Абсурдно атрактивното плажно зайче Девън Бръгман е бикини императрица и инстаграм звезда с 1,3 млн. последователи във виртуалното пространство. Тя е смятана за една от най-влиятелните млади жени в интернет и е описвана като “ювелирно

Как Елена от Ловеч научи Джордж от Америка да празнува името си на Гергьовден

Защо сближаването в Страната на неограничените възможности е истинско предизвикателство и какъв вид е свободата там


Още петима младежи от България заминават заедно с Елена и за период от една година ще живеят в приемни семейства и ще учат в американски училища. Програмата за културен обмен на правителството на САЩ е насочена предимно към страни
Защо сближаването в Страната на неограничените възможности е истинско предизвикателство и какъв вид е свободата там Още петима младежи от България заминават заедно с Елена и за период от една година ще живеят в приемни семейства и ще учат в американски училища. Програмата за културен обмен на правителството на САЩ е насочена предимно към страни

Студент на 58 години. Не е късно!

Мехмед Ялъм се пенсионирал от завод "Мадара" и вече има време за студентство, а от Шуменския университет му опростиха таксата за първия семестър

Той е млад пенсионер и вместо да виси по градинки и кафенета, решил да сбъдне своя стара мечта: да завърши висше образование по любимия предмет от училище - история.
Мехмед Ялъм се пенсионирал от завод "Мадара" и вече има време за студентство, а от Шуменския университет му опростиха таксата за първия семестър Той е млад пенсионер и вместо да виси по градинки и кафенета, решил да сбъдне своя стара мечта: да завърши висше образование по любимия предмет от училище - история.