Тръмп назначава зет си за старши президентски съветник

На среща с медиите във фоайето на "Тръмп тауър" в Ню Йорк новоизбраният президент изрази увереност, че посочените от него кандидатури ще бъдат одобрени от Конгреса на САЩ, защото притежават най-високи качества

ШОК В ПЛОВДИВ! Наркодилър пробва да прегази полицай по време на акция

ШОК В ПЛОВДИВ! Наркодилър пробва да прегази полицай по време на акция

Наркодилър се опитал да прегази полицаи по време на спецакция на кръстовището на булевардите "Източен" и "Княгиня Мария Луиза". Екшънът се разиграл в събота следобед. Служители на Криминална полиция и СПС спрели за проверка форд и фолксваген, за които имало информация, че са собственост на пловдивчани, които се занимават с разпространение на дрога, разказват от "Трафик нюз".

Във форда пътували 37-годишна пловдивчанка, 19-годишно момиче и младеж от Варна. Във фолксвагена имало трима мъже от Столипиново. Двамата се подчинили на разпореждането на полицаите и излезли, но водачът - Борис Ташев, се заключил в колата и се опитал да потегли, като заплашил да прегази служителите на реда. Не успял да се измъкне и бил закопчан с белезници.

При последвалите обиски в колите са открити марихуана и амфетамини. След това криминалистите претърсили и жилищата на задържаните лица и на ул. "Сокол", в дома на Борис Ташев са намерили още синтетичен наркотик. В друга кола с белгийска регистрация е имало 60 пакетчета дизайнерска дрога.

Освободена е само 19-годишното момиче, всички останали са зад решетките с прокурорско разпореждане. Повдигнати са им обвинения за разпространение на дрога.

Снегът в Южна Италия принуди властите да отложат местни избори и да затворят фабрики и училища

Италианските медии съобщиха за осем загинали от миналия петък вследствие на ниските температури, въпреки че италианското правителство информира, че няма потвърдени смъртни случаи заради студ