САМО В ПИК И „РЕТРО“! Жорж Ганчев пие от обяд – пишман политикът го закъса, храни се в долни кръчми (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Жорж Ганчев пие от обяд - пишман политикът го закъса, храни се в долни кръчми (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Неуспелият професионален кандидат за президент Жорж Ганчев го закъса яко. След поредния разгром в надпреварата за „Дондуков“ 2 бардът, който обещаваше, че ще извади потъналата България като тесла от кладенец, но никой не му повярва, явно се е охарчил доста. Толкова, че да няма и пет пари за читаво заведение.

Пенсионерът – майстор на шпагата, се осланя на милостта на жената в живота си Валентина Танева-Шуши, която, под предлог че ще се среща с приятелки, мъкне със себе си в долни софийски кръчми бащата на „Българския бизнес блок”. Така на сладки приказки и лакърдии поне е сигурно, че Жорж ще изсърба една чорба на аванта и няма да си легне гладен. По-тревожното обаче е, че покрай серийните си неуспехи в родната политика Жорж е започнал да надига чашката още от обяд, видя фотограф на „Ретро”.

Покрай суматохата и галантното ухажване на дамите обаче у неуморния за изяви Ганчев се появили и нови политически амбиции. Пред събеседничките си той разкри, че е много зарадван от идеята за мажоритарност, защото ако тя се реализирала, той се виждал сигурен избраник на народа в 44-тия парламент.Жорж Ганчев с любимата си Шуши


Бившият политик на маса с три дами


 

Още интересни истории, интервюта и коментари вижте на Retro.bg!