САМО В ПИК И „РЕТРО“! Соломон и Гергана Паси на яхта в Бразилия – бившият външен министър и жена му се плацикат с делфини в река Амазонка (СНИМКИ)

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Соломон и Гергана Паси на яхта в Бразилия - бившият външен министър и жена му се плацикат с делфини в река Амазонка (СНИМКИ)

Соломон и Гергана Паси наскоро се завърнали от екскурзията си в Бразилия, където се порадвали на скъпи забавления. Докато българските пенсионери дори не смеят да мечтаят за нощувка край Черно море, бившият външен министър пръснал повече от 10 бона за ваканция в курортния бразилски град Белен.

Соломон и съпругата му отпътували към екзотиката на другия край на света без трите си деца, за да се насладят на уединението и романтиката. Освен обиколката на исторически и природни забележителности и плажните атракции политикът бръкнал още по-дълбоко в джоба за разходка с яхта по река Амазонка. На плавателния съд царистът бил в компанията единствено на жена си и екипажа, който се грижел за техния комфорт. Двамата успели да видят изчезващи растителни и животински видове, но не пропуснали да полежат и на шезлонгите на палубата.

Най-ексцентричното и скъпо преживяване, в което се впуснали, било плаването с розови делфини във водите на самата река Амазонка. Соломон и Гергана успели дори да докоснат благородното животно, но през цялото време около тях кръжал и инструктор, който подлъгвал делфинът с риба, за да се подава над водата. Ексминистърът се оказал плашлив плувец и бил на косъм да се разплаче от уплах, въпреки че тялото му било опасано от спасителна жилетка. Под палмите пък семейство Паси открили и обявените за изчезващ вид ленивци, с които се щракали наред като екзалтирани тийнейджъри.


Семейство Паси плува с делфин в река Амазонка


Соломон с приятеля си ленивец

 

 Още разкрития, коментари и интересни четива вижте на Retro.bg!