Намерените останки на мистериозни великани може би принадлежат на хората от Кухата земя

Намерените останки на мистериозни великани може би принадлежат на хората от Кухата земя

Костите на великан, живял едва преди 200 години, които са намерени наскоро, според съобщение на esoreiter.ru, може би принадлежат на расата на подземните хора от Кухата или Вътрешната земя. Разкази за срещи с нейни представители са цитирани в книгата "Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните" на издателство "Милениум".

Хипотезата, че има цивилизация от хора, живеещи в центъра на Земята, вълнува човечеството открай време. Едно от имената, които дават на тази цивилизация, е Агарта. Будистите вярват в съществуването на раса от супермъже и жени, които понякога се качват на повърхността, за да наблюдават развитието на човешката раса. Смятат, че този подземен свят има милиони обитатели и много градове, а столицата им е Шамбала. Господарят на агарта давал нареждания на Далай Лама, който е неговият земен представител.

Известният руски художник, писател и поет, археолог, общественик, мистик и философ Николай Рьорих твърди, че Лхаса, столицата на Тибет, е свързана чрез тунел с Шамбала. Входът на този тунел е охраняван от лами, заклели се да пазят тайната. Смята се, че подобен тунел достига до тайните камери в основата на великата пирамида в Гиза и Агарта.

В книгата е предаден и разказът на контраадмирал Бърд - първото публично доказателство за съществуването на подземния свят. Той лети със самолет директно към Северния полюс, но вместо да пристигне там, влиза във Вътрешната Земя. В дневника си той свидетелства, че е навлязъл във вътрешна кухина на Земята и е изминал между 1700 и 2300 мили над планини, езера, реки, флора и фауна. По време на полета видял чудовищни същества, подобни на мамутите от древността, движещи се сред буйна растителност. Накрая открил градове и процъфтяваща цивилизация.

Самолетът му бил поздравен от летателни апарати от вид, който той не бе виждал преди. Те го ескортирали до безопасно място за приземяване и бил достойно приветстван от емисарите на Агарта и след това отведен при Владетеля - представител на раса великани. Военният твърди, че Северният и Южният полюс са всъщност два от многото портали към центъра на Земята. Адмиралът заявява, че Вътрешната Земя има вътрешно Слънце.

Друго свидетелство за цивилизацията на великани, които се крият от нас, е книгата на д-р Реймънд Бърнард „Кухата Земя”. Тя предава разказа н д-р Котън от Лос Анджелис. Той докладва, че един от пациентите му, мъж със скандинавско потекло, му е разказал как е попаднал в Кухата земя с лодка, докато пътува към Северния полюс от бреговете на Норвегия заедно със свой приятел. ТОй също говори за прекрасна природа и климат, и наличието на вътрешно слънце, което огрява тайната земя. Растенията, животните и хората там били огромни. Храната - много вкусна, а домакините - гостоприемни. Двамата прекарали там една година, опознавайки се взаимно със странната раса от великани, доста изпреварили човечество в научно-техническо отношение. 

Интересен е и разказът на норвежеца Олаф Янсен, на който е основана книгата на Уилис Джордж Емерсън „Опушеният Бог”. Така той нарича Централното Слънце, което е вътре в Земята и е по-малко по обем и с по-ниска яркост от нашето външно светило и затова изглежда като опушено. Книгата е свързана с преживяванията на баща и син норвежци, които с малката си рибарска лодка при буря влизат през полюса в кухата вътрешност на Земята. Двамата прекарват две години там и после се връщат през отвора в Южния полюс, но бащата загива, когато айсберг се разцепва на две и счупва лодката им. Синът се спасява, но по-късно е затворен в лудница, защото никой не вярва на разказите му. Спомените му биват записани на смъртното му легло. В тях се казва, че хората от Агарта живеят от 400 до 800 години и са много по-напреднали в науката от нас. Владеят телепатията и имат източници на енергия, далеч по-мощни от нашето електричество. Създали са летящи чинии, които се задвижват от тази мощна енергия, извлечена от електромагнетизма на атмосферата. Високи са около четири метра.

В друга препратка става ясно, че през 1942 г. Нацистка Германия изпраща експедиция, съставена от най-видните си учени, с намерение да открие входа към Вътрешната Земя. Гьоринг, Химлер и Хитлер с ентусиазъм одобряват проекта. Фюрерът бил убеден, че има хора, които живеят вътре в земното кълбо.

От "Първи контакт" ще узнаете както още много за срещите на хора с великаните от Вътрешната земя, чиито кости биват намирани на повърхността понякога, но и ще научите за всички извънземни или непознати за нас раси, с които човечеството има или е имало някога контакт. Много от тях са виновни за глобалните проблеми на Земята, а други са доброжелателни. Сиви, анунаки, рептилии, драконианци, телосианци, лирианци, проционци - познати са 60 различни цивилизации - някои дошли от космоса, а други - населяващи планетата ни много преди нас самите.
В книгата освен редица книги, са цитирани доклади и статии на световни експерти, уфолози, политолози, писатели. Те основават анализите си на сведения на агент-информатори от ЦРУ, контактьори, свидетели на НЛО феномени и жертви на отвличания от пришълци.
 
Такава е една от представите за Кухата или Вътрешната земя.