Фонд „Земеделие“ завърши административното оценяване на 161 общински проекта

Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция приключи оценката на административно съответствие и допустимост на 161 проекта, подадени от малките...

източник : econ.bg - Новини

Говорителката на ВМРО избухна срещу ромите – брани концепцията на Каракачанов за справяне с циганската престъпност

Говорителката на ВМРО избухна срещу ромите - брани концепцията на Каракачанов за справяне с циганската престъпност

Остра реакция срещу обвиненията на либералите по повод плана на вицепремиера Красимир Каракачанов за справяне с ромската престъпност публикува говорителката на ВМРО Екатерина Анева, видя ПИК. Пиарката на партията е категорична, че нападките за дискриминация са напълно нереални. 

"След манипулациите и внушенията, че Концепцията за справяне с маргинализираните маси, които източват бюджета, убиват, грабят, изнасилват и ежедневно тормозят нашите майки и бащи, баби и дядовци и самите нас, е дискриминационна и противоконституционна, ние от ВМРО - БНД сме още по - категорични: няма дискриминация и нарушаване на законите! 
В тази държава трябва да има правов ред и хората, които работят честно, плащат данъци и така издържат едни жени в гетата, които раждат, защото "са плодовити и си лягат с мъже" и мъже, които нищо не правят освен да прибират парите от социални помощи, детски надбавки и ТЕЛК-ови решения, често със съмнителен произход или издадени на деца, които са осакатени поради кръвосмешение, родени от майки – деца, или заради липсата на каквато и да било здравна култура и хигиена, трябва да бъдат защитени!
Ние трябва да защитим държавата си! България е на 1400 години. Няма как да ни претопят хора, които искат само и единствено да паразитират. Не трябва да допускаме отново разни НПО-та и цигански босове да спират бутането на незаконните гета и да калят имиджа на страната ни пред света, просто защото ще изгубят източниците си на парични потоци. 
ВМРО категорично се изправя срещу гетоизирането и маргинализирането на Родината ни!", написа във фейсбук страницата си Анева. Припомняме, че концепцията на ВМРО бе представена преди ден и веднага предизвика бурни реакции сред опозицията (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).