САМО В ПИК: Развод тикнал сина на Гълъбин Боевски към дрогата – арестуваният Пол изоставен и от втората си жена (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

САМО В ПИК: Развод тикнал сина на Гълъбин Боевски към дрогата - арестуваният Пол изоставен и от втората си жена (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Синът на олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, Пол Боевски, провали тотално живота си, след като бе привлечен от Софийска градска прокуратура като обвиняем за държане и разпространение на наркотични вещества. Преди да бъде задържан обаче, наследникът на спортиста е претърпял провал и в личен план с брака с втората си съпруга, научи ПИК. 

Както медията ни първа съобщи в началото на миналата година, Боевски-младши се ожени тайно през ноември 2017 г. Информацията около снахата на Гълъбин и сватбата бе оскъдна по обясними причини - след ареста на Боевски за трафик на 9 кг. кокаин на летището в Сао Пауло, Бразилия, фамилията ограничи до максимум своите публични изяви. 

След брака им, съпругата му Вилияна взе фамилията на мъжа си, а щастливите младоженци споделиха няколко кадри от сватбения си ден. Към днешна дата снахата на Гълъбин Боевски е върнала старата си фамилия - Янкова, разприятелила се с Пол в "Фейсбук", а общите им снимки са заличени от профила й в социалната мрежа.

Версиите за краха на младото семейство Боевски са две. Според едната по време на краткия им брак Вилияна е разбрала за незаконните дейности на съпруга си и е скъсала с него. Според другата - той е станал дилър от отчаяние след раздялата им. 

Вилияна Янкова е втората жена на младия Боевски. С първата, Капка Алексиева, той нямаше брак, но пък двамата имат общо дете - момченце.

Пол Боевски е обвинен за това, че на 04.04.2019 г., за времето от 14.40 ч. до 22.30 ч. в гр. София при условията на продължавано престъпление с три деяния, които осъществяват поотделно един състав на едно и също престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - марихуана с общо тегло 2.31 грама, амфетамин с общо тегло 17.41 грама и кокаин с общ тегло 27.01 грама, всичко с общо тегло 46.73 грама.

От няколко години бащата на новия клиент на Прокуратата е в неизвестност. Смята се, че трикратният европейски и двукратен световен шампион, съпругата му Красимира и най-малката им дъщеря - Майра, живеят зад граница. Според някои, семейството се е установило в Испания, но няма категорична информация дали това е така.

Физиотерапевти протестираха пред здравното министерство

Физиотерапевтите в България излязоха на протест пред Министерството на здравеопазването с искане да се обсъди статутът на професията, предаде БГНЕС. Специалистите са изготвили 5 искания към ресорния министър Кирил Ананиев. Освен регламентирането на професията, физиотерапевтите настояват за спешна среща с министъра, на която да се обсъди дългосрочна стратегия за развитието, специален съсловен закон и стандарт по физиотерапия. „Трудът на физиотерапевтите трябва да бъде достойно запл

text