Двама са арестуваните за убийството в Горна Оряховица

Двама са арестуваните за убийството в Горна Оряховица

59-годишният мъж, открит потрошен в Горна Оряховица, е жертва на убийство, категорична е извършената аутопсия в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов". Тя е установила данни за насилствена смърт, уточниха от полицията, откъдето първоначално допускаха, че мъжът може да е станал жертва на инцидент.

Двама мъже са задържани в полицейското управление в града като съпричастни към престъплението. С тях се провеждат процесуално-следствени действия.

Както ПИК съобщи по-рано, сигналът за открито тяло с множество травми край изоставена сграда в района на болницата е получен в 1 ч. тази нощ. Мъртвият е 59-годишен мъж от гр.Левски. По първоначални данни той бил клошар и заедно с още трима бездомници живеели в неработеща автомивка в Горна Оряховица. Следствените действия в района продължават. Изясняват се мотивите за жестокото убийство.

Валери Симеонов в Северозападна България: Винаги сме казвали истината, а не красиви изречения

Валери Симеонов в Северозападна България: Винаги сме казвали истината, а не красиви изречения

"Винаги сме казвали истината на хората. Направихме го и днес при срещите ни в Берковица, Монтана, Белоградчик и Видин.
Казахме: От нас не чакайте красиви приказки. Не чакайте обещания. От нас не чакайте изречения, в които присъства основно частицата „ще”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на посещение в Северозападна България вчера.

"Смятам, че в досегашната си работа и в 43-то, и в 44-то Народно събрание като депутати, и в участието ми в изпълнителната власт сме доказали, че сме хора на действията.
Ние сме хората, които знаят своето място в политиката. Хората, които си вършат работата, които изпълняват ангажиментите си. Хората, които знаят да се борят. Затова и нашият лозунг е „Вместо думи – действия”.
Благодаря за подкрепата, която получих на срещите си с хората от Берковица, Монтана, Белоградчик, Видин!", допълни той след куп срещи с избиратели.