БЕЗОБРАЗИЕ: Еколозите пак разиграват софиянци

БЕЗОБРАЗИЕ: Еколозите пак разиграват софиянци

Еколого-зелената кметица на София Йорданка Фандъкова и тази вечер ще допусне 30-40 партийни зелени и няколко подлъгани дечурлига за поредна вечер да затворят Орлов мост. Безпомощността и нежеланието на Общината да се справи със "еколозите", които правят, каквото си искат по софийските улици ще доведе до някой инцидент, заради, който общинари ще обикалят по съдилищата. На хората и шофьорите им писна освен с ненормалният столичен трафик да стоят часове в колите си заради зелените. Сега протестират, защото искат да стоят на Черноморието по три месеца без да плащат и един лев.

Значи милиони хора и хиляди къмпингари могат да си плащат а те не, щото видите ли били зелени.
Но освен изнервени шофьори по улиците има и ядосани ЦСКА-ри. Те са бесни на еколозите и лично на Фандъкова и Тома Белев, защото те искат да изгонят любимият им отбор от стадион Българска армия. И запалянковците са абсолютно прави, кои са тези еколози, че да управляват София и България и да казват дори и във футбола, какво да става.
Дразнещо е и поведението на иначе много активната полиция. Стоят, като паметници и гледат безучастно, как еколозите нарушават закона.