Балабанов за Радостин Василев: Предател – веднъж, предател – за цял живот

Парламент Станислав Балабанов ИТН

Какво да го коментирам Радостин Василев, предател – веднъж, предател – за цял живот”. Това каза в кулоарите на парламента депутатът от “Има такъв народ” Станислав Балабанов отговаряйки на въпрос какво смята за обявената снощи от Кирил Петков информация, че срещу ПП-ДБ е организирана атака от страна на службите, и по конкретно – депутати са записвани по време на партийни срещи.

Според него всички като общество сме наясно кой е Радостин Василев и с какво борави. “Това е най-вероятно един нечистоплътен акт от негова страна, който е използвал за негови собствени цели“, смята представителят на ИТН. 

Балабанов е на мнение, че Василев си е проблем на “Продължаваме промяната”.

Той добави, че заради такива като бившия спортен министър са елиминирани качествени експерти и личности, които вече не са част от “Има такъв народ”, за да се сложи на преден план “един такъв ренегат”.

Попитан какво мисли за думите на Кирил Петков, че “Продължаваме промяната – Демократична България” е била записвана в Народното събрание и вероятно службите стоят зад това, Балабанов заяви: “Г-н Петков много неща е казвал в последно време, крайният резултат обикновено са откровени лъжи”.

източник : Национален седмичник за финанси, икономика и политика |]