TicTac Data Recovery си партнира с Acronis за киберзащита на спортни отбори

TicTac Data Recovery се присъедини към програмата  #TeamUp на Acronis – глобалният лидер в киберзащитата, за да работят със спортни отбори от световно ниво, и да предпазват данните на всички и да ги поддържат #CyberFit. Тази програма осигурява на партньора ново ниво на обществена видимост и редица придобивки – и в света на киберзащитата, и в света на спорта.

TicTac Data Recovery става официален #TeamUp партньор и ще си партнира с Acronis в подкрепа на спортни отбори по цял свят. Благодарение на сътрудничеството, TicTac Data Recovery ще предоставя на футболния клуб Panathinaikos услуги по интеграция и поддръжка за услугите за бекъп, защита и възстановяване след авария от Acronis.

„Това партньорство определено ще донесе много нови възможности за всяка страна, участваща в него. Ние, в TicTac Cyber Security, знаем, че Acronis предлага услуги, до чието ниво никой друг доставчик на решения не може да се доближи”, отбелязва Панайотис Пиерос, управляващ директор на TicTac Cyber Security. „Напълно сме уверени, че това партньорство ще помогне да запазим света малко по-безопасен.“

“Футболният клуб Panathinaikos обявява началото на сътрудничеството си с TicTac Data Recovery чрез програмата #TeamUp на Acronis. Най-големите клубове по света избират Acronis Cyber Protect – иновативно подобрено решение на база машинен интелект (MI), което интегрира защитата на данните с киберсигурността, предотвратява кибератаки и помага на отборите да избегнат непланирани прекъсвания на дейността”, посочва Милтос Ликиардопулос, главен технически директор на футболен клуб Panathinaikos.

Редица спортни отбори по света избират Acronis Cyber Protect, иновативно решение на база машинно самообучение, което интегрира защита на данните и киберсигурност, предотвратява кибератаки, помага на екипите да избегнат непланирани прекъсвания на работата си. Киберзащитата на Acronis осигурява услуги за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) – необходими за киберзащитата на модерния спорт.

“В исторически план нашата програма #TeamUp е доказала, че е категоричен хит навсякъде, където някой я приложи. Това партньорство с TicTac не само ще ни помогне да разгърнем собственото си – и това на партньорите ни, присъствие в киберсигурността, но и ще помогне да опазим любимия Panathinaikos в безопасност при всички случаи” казва Иван Дудин, генерален мениджър на Acronis за Центална и Източна Европа.

Инициативата на Acronis #TeamUp е отворена за партньори, които търсят иновативни начини да развиват своя бизнес с Acronis и да се потопят в вълнуващия свят на спортния маркетинг.

източник : Национален седмичник за финанси, икономика и политика |]