Крави и прасета пият вода от басейните на хотелите в Слънчев бряг

Крави и прасета са чести „гости“ на басейните в Слънчев бряг, където ходят на водопой. Стадо крави пасе покрай празните ливади в комплекса и често някое от животните се отделя да пие вода от басейните на хотелите. Кравата е забелязана от репортер на TravelNews този уикенд в бутиковия Amara Sugar Hotel, в близост до „Какао бийч“.
Пастирите от близките села идват в южната част на Слънчев бряг, където все още има ливади и свободни терени. Тревата покрай хотелите е голяма и зелена, като привлича животните.

„Често през този сезон идват крави. Дори имахме и прасета, които пристигаха да пият вода от басейна“, коментират служители на хотела пред TravelNews. Те се шегуват, че „няма много туристи, но за сметка на това идват крави и прасета“. Слънчев бряг е пустиня, работещите са повече от туристите
Хотелиерите в Слънчев бряг отчитат по-малко български и румънски туристи през този сезон в сравнение с миналата година. Германският пазар също не се е възстановил. За септември резервациите са изключително слаби, допълват те. Избягаха ли туристите от Слънчев бряг? (ВИДЕО)
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Слънчев бряг вече не е най-евтината дестинация за британските туристи
Мъка по морето: Повече работници, отколкото туристи