Театър „Българска армия“ раздаде наградите „МаксиМ“

Театър “Българска армия” възстанови връчването на годишните награди “МаксиМ”, които се дават за най-значимо присъствие на сцената на театъра, както и наградата за техническите служби – “Златен чук”.

Във връзка със световния ден на театъра – 27 март, бяха обявени носителите на годишните награди “МаксиМ” за 2023 година.

За водеща женска роля “наградата”МаксиМ” спечели Луизабел Николова за ролите си на Мадлен в “Маркиз Дьо Сад” и на Роксана в „Сирано дьо Бержерак“.

Георги Къркеланов е носител на наградата за водеща мъжка роля роля  за превъплъщенията му като мага Раджапур в „Хотел между тоя и оня свят“ , Естрагон в „В очакване на Годо“ и Алфредо в „Кралицата майка“.

За поддържаща  женска роля приза заслужи Анастасия Ингилизова за ролята си на Мари в „Хотел между тоя и оня свят“, а Иван Радоев – за поддържаща  мъжка роля в същата постановка, в която пресъздава образа на президент Делбек.

източник : Национален седмичник за финанси, икономика и политика |]

Загинали и ранени при катастрофа в Турция, но няма постъпила информация за пострадали българи

Шестима души загинаха днес и трима бяха ранени при тежка катастрофа на магистралата от Истанбул за Одрин, предаде турската телевизия НТВ, цитирана от ...

Даниел Митов: България може да отвори и затвори кранчето на „Турски поток“ когато си пожелае

Ако се самоназначиш в ролята на аятолах, после не можеш да обясниш как взимаш завой в политиката. Стабилността не означава застой, а устойчива рамка

Оставихме готов ПВУ през 2021 г., но други не го харесаха, имаха велики идеи и вкараха лобистки текстове за заводи за батерии, поеха ангажимент за затваряне на „Мариците“ и се наложи парламента да задължи правителството да го предоговори. Правителството на „Промяната“ и служебните кабинети внесоха свой план, който за нищо не става и ЕК остава с впечатление, че България няма нужда от тези пари. В ЕС никой не преговаря с министър Пеканов, чакат редовен кабинет за дългосрочни действия.

Това заяви във видео интервю за СТУДИО БАНКЕРЪ Даниел Митов, водач на листата на ГЕРБ-СДС в 3 МИР-Варна.

Още от интервюто:

Колко гласоподаватели прогони предизборния дебат и с колко процента ще спадне изборната активност вследствие на него?

Защо газ, ток, горива и зърно се върнаха на нормални предвоенни цени, а инфлацията не спада?

Как българските потребители могат да получат пазарна подкрепа от евтини вносни суровини и храни?

Към бъдещето или към миналото е насочена предизборната кампания на ГЕРБ?

Вижте други събеседници в СТУДИО БАНКЕРЪ

източник : Национален седмичник за финанси, икономика и политика |]