Как Джони Деп получи милион долара, след като изнесе концерт в София?

Един милион долара, който спечели Джони Деп след делото с бившата си жена Амбър Хърд вече са изплатени и ще отидат за различни благотворителни организации.
Любопитно е, че това се случва само ден, след като филмовата звезда изнесе концерт в София с групата Hollywood Vampires.
Още: Джони Деп и Алис Купър небрежно се разходиха по „Графа“ (СНИМКИ)
Сумата е покрита от застрахователната компания на Хърд,

„Казаха ни, че парите ще бъдат разпределени равномерно по пет различни начина за пет различни организации – по 200 хил. долара всяка – които се занимават с каузи, в които Джони вярва. Тези усилия включват всичко – от подпомагане на болни деца и осигуряване на жилища за исторически общности… до опазване на екосистемите/природната среда в световен мащаб“, съобщиха близки до звездата пред „TMZ“.
По-конкретно той ще дари средства на следните организации с нестопанска цел: „Make-A-Film Foundation“, „The Painted Turtle“, „Red Feather“, „Tetiaroa Society“ и „Amazonia Fund Alliance“.
Програмата „Make-A-Film“ е подобна на „Make-A-Wish“, но в случая хора от света на киното изпълняват желанията на деца. В миналото Джони е правил късометражен филм с тях, така че затова ги избира. Междувременно „Red Feather“ и „Amazonia“ помагат на коренните общности да запазят културата и наследството си непокътнати в цяла Америка (Северна и Южна), било то чрез убежища за отделни хора или мащабни инфраструктурни проекти за защита на селища.
Деп от самото начало заяви, че не е тръгнал да съсипва финансово Амбър, а по-скоро да възстанови името и репутацията си.